'THE ISLANDER 2'

Zvijezda serije 'Vikinzi' u srcu Dubrovnika snimala scene za novi SF film

22.09.2020 u 19:30

Bionic
Reading

Gledateljima najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Vikinzi, danski glumac Marco Ilsø trenutno boravi u Dubrovniku na čijim ulicama marljivo snima scene za nastavak filma 'The Islander' iz 2018. godine

Nakon potpunog zaključavanja uzrokovanog pandemijom korona virusa i ljetnih odmora, filmske ekipe pomalo se vraćaju na svoje setove, a jedna takva već tjedan dana marljivo radi u Dubrovniku.

Riječ je o američko-hrvatskoj produkciji, čiji se zadnji kadrovi drugog dijela znanstveno-fantastičnog filma 'The Islander' ovih dana snimaju u Dubrovniku, a jedna od njegovih zvijezda je danski glumac Marco Ilsø koji se proslavio ulogom u hit seriji 'Vikinzi'.

Sudeći po prizorima koje je zabilježio Pixsellov fotoreporter, filmska ekipa ovog je utorka marljivo snimala nove kadrove u samom centru Dubrovnika.

  • +4
Danski glumac Marco Ilsø na snimanju filma 'The Islander 2' u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Filmsku ekipu, koja je u ponedjeljak snimala na Pilama, posjetio je gradonačelnik Mato Franković, prilikom čega je producent Matthew G. Zamias izrazio veliko zadovoljstvo što su uspjeli doći u Dubrovnik.

'Ponosni smo što snimamo ovdje. Ovo mi je jedno nevjerojatno iskustvo, ne samo kao filmskom producentu već i kao čovjeku. Ovo je jedan od najljepši gradova u kojima sam bio i veselim se povratku', prenosi izjavu producenta Zamiasa Dulist.