U NOVOJ SERIJI

Goran Bogdan: 'Sve loše sam izbacio iz sebe kroz ulogu gada'

04.01.2019 u 11:03

Bionic
Reading

Iza jednog od naših najzaposlenijih i najsvestranijih glumaca, koji izuzetno uspješno gradi i inozemnu karijeru je godina puna uspjeha. Osim snimanja serije 'Uspjeh' koja uskoro kreće s emitiranjem na HBO-u, Goran Bogdan je snimio i futuristički film 'Islander' te film 'Otac'. Publika ga trenutno može vidjeti u Brešanovom filmu 'Koja je ovo država' dok glumac uživa u pauzi između snimanja druge sezone serije 'Senke nad Balkanom'

'U 'Uspjehu' se radi o maloj ulozi, ali jednoj od slađih koje su me zapale. Glumim jednu genijalnu ulogu, pravog gada kojeg je bilo gušt igrati. Kroz njega sam izbacio sve iz sebe, ispraznio se od svega. Uz to, tu je i Danis Tanović te poznanstvo s njim. Zbližili smo se i jako sprijateljili. Potpuno me oduševio, ne znam jesam li se ikada tako nasmijao kao na tom snimanju', ispričao je Goran Bogdan u Studiju Jutarnjeg lista.

Izvor: Društvene mreže

Tijekom godine nije se stigao odmoriti, a blagdane je proslavio uz obitelj i prijatelje u Širokom Brijegu. 'Od početka godine doslovno nisam stao. Ali zato sam odlučio odmah nakon Nove godine otići negdje i baš se isključiti od svega. Sjesti i blejati u daljinu', izjavio je glumac. I u 2019. bit će mu radno jer već ima dva dogovorena filma. Nema novogodišnjih odluka, a želi si samo zdravlje, jer će se ostalo, kaže, samo posložiti.

'Neka samo ostane ovako kako jest, dobro je da ima posla', poručio je kratko glumac koji je već slaže i program za svoj glazbeo-filmsko-literarno događaje West Herzegowina Fest.

  • +5
Goran Bogdan Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL