johnny galecki

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' otkrio da se oženio i postao otac kćeri

08.02.2024 u 18:52

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Johnny Galecki u srijedu je napravio dva velika iznenađenja otkrivši da se oženio te u tajnosti sa suprugom dočekao kćerkicu

Jedna od zvijezde serije 'Teorija velikog praska' otkrio je lijepe novosti kojima je itekako iznenadio obožavatelje! Glumac Johnny Galecki u seriji je prikazan kao simpatičan, ali nespretan Leonard koji je preko ušiju zaljubljen u plavokosu Penny, a sada je otkrio za koga kuca njegovo srce.

Kako prenosi DailyMail, glumac je otkrio da je u tajnosti oženio Morgan Galecki, ali i da su nedavno dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćerkicu Oonu Evelenu!

Par iz Nashvillea zablistat će u ožujskom izdanju časopisa, a na slikama trudna Morgan rodila je ubrzo nakon što su fotografije nastale. Zasad nije poznato kada se par vjenčao niti kada im je rođena kći, ali za časopis su podijelili fotografiju sobice za djevojčicu.

Galecki je već otac četverogodišnjeg sina Averyja s bivšom djevojkom Alainom Meyer, a dječaka često objavljuje na svom Instagram profilu.

S novom je suprugom već neko vrijeme, no nije jasno kada su počeli izlaziti jer je zajedničkih fotografija na profilu vrlo malo, a među njima je i ona fotografirana za poznati časopis arhitekture.

Prva objava podijeljena je u siječnju 2023. i uključivala je fotografiju njega, Morgan i Avery u Walt Disney Worldu na Floridi, što pokazuje da se njegov sinčić i supruga sjajno slažu. Do velikih životnih promjena za Galeckog došlo je nakon što se odlučio preseliti iz Los Angelesa u Nashville neposredno prije izbijanja pandemije COVID-19, nakon što je 30 godina živio u Kaliforniji.