anthony stanfordu

Zvijezda serije 'Seks i grad' prisjetila se voljenog kolege: 'Nedostaješ mi i voljen si na toliko načina'

21.02.2023 u 18:24

Bionic
Reading

Usred najvećeg uzbuđenja povodom povodom emitiranja spin-offa kultne serije 'Seks i grad' obožavatelje serije potresla je vijest o smrti legendarnog glumca koji je utjelovio simpatičnog Stannyja. Willie Garson bio je izuzetno voljen i cijenjen kolega i prijatelj, a nekoliko lijepih riječi posvetio mu je kolega Mario Cantone

U rujnu 2021. godine sve ljubitelje serije 'Seks i grad' neugodno je iznenadila i rastužila vijest o smrti voljenog glumca Willija Garsona, koji je u kultnoj seriji glumio legendarnog Stanforda. Obožavatelji serije rado su se smijali njegovim forama, a njegov lik Stanforda poslužio je kao slika i prilika odanog prijatelja koji je bio uz glavnu junakinju serije kroz sve nedaće. Koliko je bio odan prijatelj i vjeran partner u seriji, toliko je bio i u stvarnom životu. Glumac bi danas proslavio 59. rođendan, a tim povodom kolega iz serije posvetio mu je nekoliko emotivnih rečenica.

Glumac Mario Cantone u seriji je glumio Anthonyja Marentina, Stanfordovog svojeglavog i osebujnog supruga, a na ovaj dan posebno mu teško pada odlazak njegovog kolege i voljenog prijatelja. Iako to nije bila ljubav na prvi pogled, ustanovilo se da je ipak riječ o ljubavi pa su Anthony i Stanford srušili mnoge stereotipe i u jednoj od filmskih adaptacija okrunili svoju ljubav brakom.

'Sretan rođendan, moj mužu s velikog ekrana! Nedostaješ mi i volim te na mnogo načina. Nevjerojatan partner, otac i prijatelj. U mom si srcu i mislima kroz sve ovo', napisao je emotivni glumac talijanskih korijena.

Glumac je umro u rujnu 2021. godine u 58. godini života kada je izgubio borbu s rakom gušterače. Njegov odlazak dogodio se dok je trajalo snimanje spin-offa kultne serije, a utučeni kolege od njega su se oprostili na društvenim mrežama ne krijući tugu, ali i ljubav i poštovanje koje su osjećali prema voljenom Garsonu.

'Nisam mogao imati sjajnijeg televizijskog partnera. Razoren sam i preplavljen tugom. Oduzet si nam tako brzo. Bio si dar bogova slatki Willie. Počivaj... volim te', napisao je tada Cantone.

Posebno emotivna je bila i Sarah Jessica Parker, Garsonova najbolja prijateljica u seriji i privatnom životu: 'To je bilo pravo prijateljstvo koje je omogućilo tajne, avanturu, zajedničku profesionalnu obitelj, istinu, koncerte, izlete, obroke, kasnonoćne telefonske pozive, međusobnu odanost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje prate, trijumfe, razočaranja, strah, bijesa i godine provedenih na setovima i smijeha do kasno u noć, kao Stanford i Carrie i kao Willie i SJ.'

Glumac je bio i samohrani roditelj otkada je 2019. godine posvojio dječaka Nathena. Dugo je sanjao da o tome da postane otac, a podršku su mu pružile kolege iz serije s kojima je njegovao iskreno i dugogodišnje prijateljstvo.

  • +6
Willie Garson Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia