GENI SU GENI

Zvijezda je rođena: Marku Tolji ostvarilo se ono o čemu svaki pjevač sanja

11.06.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu riječki pjevač sa svojim je pratiteljima podijelio neodoljivu snimku, na kojoj njegov sinčić Maro s njim pjeva njegovu novu pjesmu 'Ovdje, danas', zbog čega Tolja nije mogao sakriti ponos

'Zvijezda je rođena! Ima li išta ljepše nego da ti mali pjeva nešto što si napisao?!? I to još novi singl kojeg je tek praktički čuo!? Ne znam ni ja. Prvi put mi se to upravo dogodilo... i vjerujte mi, genijalno je!' Napisao je to pored snimke objavljene na Instagramu riječki pjevač Marko Tolja.

U želji da donekle sačuva svoj privatni život, Tolja ni ovoga puta nije pokazao svog malenog nasljednika, sinčića Mara, ali je zato otkrio da maleni ima itekako sluha i glazbenog talenta. Naime, na snimci riječki pjevač pjeva svoju novu baladu 'Ovdje, danas' i to upravo uz pomoć svog sina, koji je stihove, iako ih je tek nedavno čuo, već zapamtio.

Snimka nikoga nije ostavila ravnodušnim. Bivša cimerica Marijana Batinić Tolji je poručila: 'Umrit ćuuuuuuuuu', a emotikone srca ostavile su mu Barbara Kolar i Vanna.

Plavokosi nasljednik u ožujku je proslavio svoj drugi rođendan, a kako je krenuo, uskoro bi mogao s ocem snimati i duete.

  • +6
Marko Tolja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo