BORI SE ZA ŽIVOT

Glumac iz 'Harryja Pottera' doživio tešku prometnu nesreću

09.03.2017 u 15:42

Bionic
Reading

Glumac Jim Tavaré, javnosti poznatiji po ulozi u trećem nastavku filma o Harry Potteru 'Zatočenik Azkabana' doživio je u ponedjeljak tešku prometnu nesreću nakon koje je hitno hospitaliziran

Laura Tavaré, supruga istaknutog  britanskog komičara Jima Tavaréa obavijestila je javnost i obožavatelje putem Facebooka o stanju nakon automobilske nesreće u kojoj je zadobio teške ozljede glave i slomio vrat.

Laura je uz tekst objavila i fotografiju 54-godišnjeg glumca kako leži u bolničkom krevetu.

'Jim me zamolio da podijelim s vama da je u ponedjeljak teško povrijeđen u prometnoj nesreći. Polomio je 15 rebara, obje ključne kosti, ima probušeno plućno krilo te višestruke prijelome nogu i vrata. On će se iz ovoga izvući', napisala je brižna supruga, a kolege, suradnici i obožavatelji su mu putem društvene mreže zaželjeli što brži oporavak.

Glumac koji se inače školovao na kraljevskoj akademiji dramske umjetnosti u Londonu nedavno je glumio u NBC-ovoj seriji 'Chuck' te se pojavljuje i u 'Californicationu' Davida Duchovnyja, no široj je publici najviše poznat iz filma 'Harry Potter i zatočenik Azkabana'.