ČEKA DJEVOJČICU

Zvijezda domaćih serija o svojim trudničkim danima: 'Svaki dan sam sve deblja'

07.01.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Krajem prošle godine doznalo se da Sementa Rajhard, koju publika pamti iz serije 'Stella' i 'Čista ljubav' čeka dijete sa zaručnikom, ekonomistom i instruktorom skijanja Vanjom Brundulijem. Prinovi se, kao i novoj životnoj ulozi iznimno veseli, a sa svojim fanovima je podijelila slatke trudničke 'muke'

'Svaki dan sve deblja', poručila je Sementa na Instagramu. Na fotografiji nasmijana pjevačica i glumica pozira u ležećem položaju, držeći se za trbuh, a komplimenti obožavatelja pljušte na sve strane.

'Prvi mjeseci trudnoće poklopili su se s radom na 'Snježnom kraljevstvu'. Nisam željela tada reći da sam trudna, a bilo je poprilično naporno jer sam patila od jakih mučnina. Mama je dosta bila sa mnom i kad bi mi bilo teško, malo bih izišla na zrak, bilo je viroza', ranije je ispričala za Jutarnji list. U tom je Disneyjevom cjelovečernjem crtiću lijepa 28-godišnja pjevačica i glumica ponovila ulogu vrckave princeze Anne, glasom i pjesmom.

Svoje trudničke dane i prije je znala pokazati, a svojim pratiteljicama je dala i savjet: 'Nije to tako strašno red carpet haljine zamjeniti spavačicama L sizeom, izlaske zamjeniti krevetom i trudničkim jastukom. Sve to jaaaako brzo prolazi, a dolazi nešto najslađe. Curke sve je to superiška',

Svom odabraniku Vanji rekla je 'da' u travnju 2018. godine nakon dvije i pol godine veze.  

Osim što je radila na sinkronizaciji 'Snježnog kraljevstva II.', Sementa nije zapustila ni svoju pjevačku karijeru. Objavila je pjesmu 'Sirene', a nekadašnja prjvačica grupe ET, Andreja Čubrić joj piše pjesme. Uz pjevanje i glumu uključena je i u obiteljski posao kojim se Rajhardovi bave već generacijama, lunapark Adria.

'Mi smo putujuća obitelj, svi vrijedno radimo i svi znamo što je žrtva u poslu. Iako je sve teže, moraš biti na svjetskoj razini da bi uspio, moraš biti savršeno organiziran, mi to volimo i nećemo odustati', izjavila je Sementa.

View this post on Instagram

❣🎄🤶

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on