CELEBRITY MASTERCHEF

Sementa Rajhard: 'Nisam razočarana zbog ispadanja'

06.04.2016 u 08:24

Bionic
Reading

Nakon Jasne Odorčić i Mile Elegović iz showa je ispala i najmlađa natjecateljica druge sezone celebrity inačice najpopularnijeg kulinarskog showa, Sementa Rajhard

Kako je članica žirija Ana Grgić zaključila, čini se da je stres najveći neprijatelj ženama, a najlošija je ovaj put bila mlada glumica i pjevačica Sementa Rajhard.
 
'Definitivno nisam razočarana. Mislila sam da ću prva ispasti. Žao mi je jedino što neću moći raditi slastice, a to jako volim raditi, izjavila je Sementa, a ispadanja ju je koštala prekuhana tuna i neslan carpaccio u Stres testu.

'Danas ti fali sol, a uvijek presoliš. Koliko si ti lijepa, toliko je ovo grozno', poručio joj je Radovan, a ona mu je odgovorila: 'Najvažnije je da sam ja lijepa!' Među neuspješnima u ovom izazovu, osim Semente, žiri je još prozvao i Igora Barberića i Ivanu Marić.

'Pod svim tim stresom zaista sam jako puno naučila u Celebrity MasterChefu', izjavila je za kraj Sementa koja će se sada još više fokusirati na obaveze na fakultetu Poslovne ekonomije i financija koji pohađa.


Osim Semente, ovaj put su najslabiji bili Ivana Marić i Igor Barberić


Sementa je mislila da će prva ispasti iz showa