SEMENTA RAJHARD

Domaća glumica otkrila zašto je skrivala svoju trudnoću

25.11.2019 u 10:57

Bionic
Reading

Nedavno je obožavateljima putem društvenih mreža obznanila sretnu vijest da će iduće godine prvi put postati majka. Glumica i pjevačica Sementa Rajhard sada se prisjetila svojih prvih trudničkih tjedana, kada je radeći s kolegama na velikom projektu skrivala trbuščić i mučnine

Prije tjedan dana održana je svečana premijera Disneyjevog animiranog filma 'Snježno kraljevstvo 2', na kojoj se pojavila i naša mlada glumica i pjevačica Sementa Rajhard. Lijepa crnka ponovila je ulogu vrckave princeze Anne, glasom i pjesmom. Pritom nije krila svoje uzbuđenje zbog premijere filma koji je i sama tada prvi put pogledala u cijelosti.

Za Jutarnji list rekla je kako je bilo vratiti se u studio i posuditi glas animiranom liku, a onda progovorila i o teškom periodu s kojim se istovremeno nosila.

'Prvi mjeseci trudnoće poklopili su se s radom na 'Snježnom kraljevstvu'. Nisam željela tada reći da sam trudna, a bilo je poprilično naporno jer sam patila od jakih mučnina. Mama je dosta bila sa mnom i kad bi mi bilo teško, malo bih izišla na zrak, bilo je viroza', prisjetila se Sementa te dodala da se sve promijenilo kada je kolegama priznala da je u drugom stanju.

GLASOVI IZ CRTIĆA

Domaća postava s osmijesima dočekala premijeru 'Snježnog kraljevstva 2'

Pogledaj galeriju

'A kad sam napokon rekla da sam trudna, svi su pitali zašto to nisam prije učinila jer bi me manje 'mučili', manje bih bila u studiju. Rekla sam: 'E, onda ne bi bilo to kako treba!' Nema popuštanja', kazala je.

Lijepa glumica iduće godine će prvi put iskusiti čari majčinstva. Sa svojim zaručnikom Vanjom Brundulom očekuje djevojčicu, čije ime još nije otkrila. Nakon što je snimila Disneyjev projekt Sementa je sa zaručnikom otputovala na Maldive, odakle je javnosti obznanila trudnoću.

Prinovi se, kao i novoj životnoj ulozi, kaže, iznimno veseli te će uzeti jednogodišnju pauzu od posla i obveza.