NE ZABORAVLJA LAKO

Princ Harry ostaje u nemilosti: William nema namjere pričati s bratom sve dok se ovaj ne ispriča

09.02.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Kako je otkrio stručnjak za kraljevsku obitelj, sve dok se princ Harry ne ispriča za sve napade na kraljevsku obitelj, princ William s njim ne želi imati nikakav kontakt

Iako je njegov brat putovao 11 sati avionom, kako bi iz Kalifornije čim prije stigao u London i susreo s ocem odmah nakon što je doznao da kralj Charles III boluje od karcinoma, princ William nije pokazao nikakav interes da se nađe i porazgovara s Harryjem.

Kako otkrivaju dobro upućeni izvor, William nema nikakvog interesa pričati s bratom, sve dok se Harry ne ispriča za sve svoje napade na članove kraljevske obitelji. Upravo zbog toga vješto je izbjegao svaku mogućnost da 'naleti' na Harryja, dok je ovaj bio u posjetu ocu.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na kraju je Harry s i ocem dobio tek 45 minuta, a nakon svega, kralj Charles je sa Camillom otišao u Sandringham, a njegov mlađi sin je nakon noći provedene u hotelu požurio na Heathrow kako bi se redovnom linijom vratio u Los Angeles, gdje su ga čekali Meghan Markle i djeca.

Iako su se svi nadali kako će ovaj Harryjev dolazak ipak popraviti odnose sa Charlesom, ali i starijim bratom Williamom, to se nije dogodilo.

  • +2
Tom Cruise i princ William Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Da je Harry ovaj posjet ocu ponovno iskoristio kao PR priliku, William bi bio itekako uznemiren. Što se tiče princa Williama, on nema apsolutno nikakvog interesa razgovarati s Harryjem sve dok se ne počne ponašati kao gentleman i ispriča se za sve godine grubosti i vrijeđanja upućene na račun Williama i princeze od Walesa', rekla je Ingrid Seward, glavna urednica časopisa Majesty.

Dodala je i kako je Harryjev posjet pokazao da je njegova 'impulzivna' priroda još uvijek ključna u donošenju svih odluka.