razveselio se holivudskoj divi

Dobro raspoloženi Princ William se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, ovaj put bez supruge

18.02.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Princ od Walesa balansira između obiteljskih i kraljevskih obaveza dok mu se supruga oporavlja od operacije. Nije propustio njihov omiljeni događaj, dodjelu filmskih i TV nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti čiji je predsjednik od 2010.

Kao što se ranije najavilo, Princ William je na 77. dodjelu filmskih nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost, poznatije kao BAFTA, stigao sam. Njegov dolazak sa suprugom bio je oduvijek vrhunac glamurozne večeri no ovaj put Kate Middleton nije mogla prisustvovati svečanoj dodjeli zbog zahvata na abdomenu. Oporavlja se u njihovom domu na imanju Windsor.

Princ od Walesa snimljen je kako večeras razgovara s mnoštvom okupljenim u Royal Festival Hallu. Viđen je u dobrom raspoloženju u susretu s prisutnim zvijezdama, uključujući Davida Beckhama, kao i velikih glumačkih zvijezda među kojima je bila i Cate Blanchett. S njom se vrlo srdačno pozdravio, a potom i uživao u razgovoru budući da su sjeli jedan pored drugoga.

  • +2
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / Avalon / Profimedia

Princ je za najglamurozniju noć u britanskom filmskom kalendaru odabrao tamnoplavi sako od velura, crnu mašnu ne bijeloj košulji i lakirane crne cipele. Inače, Williamov pokojni djed, princ Philip, bio prvi predsjednik Akademije.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal