zanimljiv hobi

Zrinka Cvitešić sadi masline i osvaja medalje

25.04.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić trenutačno boravi u Hrvatskoj. U Postira na Braču nije doputovala zbog neke svoje nove uloge nego radi sudjelovanja na devetoj manifestaciji Oblica fest 2017. Ondje je 37-godišnja Karlovčanka predstavila svoje maslinovo ulje i osvojila srebrnu medalju

'Masline i maslinovo ulje postali su moja velika ljubav, ali i najbolji odmor za dušu i tijelo. U Donjem Humcu imam jedan maslinik sa 150 stabala i svaki slobodni trenutak provodim u njemu. Pomažu mi i susjedi, ali dobar dio posla odradim sama', izjavila je glumica za Slobodnu Dalmaciju te obećala domaćinima da će im se pridružiti i na Prvom svjetskom prvenstvu u branju maslina. Zrinka je na tom festivalu osvojila brončanu nagradu.

Ova je godina Zrinki počela vrlo uspješno. U siječnju je dobila ulogu žene s čarobnim moćima u filmu 'Lost in London' oskarovca Woodyja Harrelsona. Film se prikazivao u 550 kina u SAD-u, a kadrovi su se snimali na 14 lokacija u Londonu. Dobila je i ulogu u filmu 'General' Antuna Vrdoljaka u kojem glumi Ximenu, Kolumbijku koju je Ante Gotovina upoznao na putu prema sjedištu Legije stranaca.