BRITANCI SE PITAJU

'Tko nosi hlače u vezi, Zrinka Cvitešić ili Niko Kranjčar?'

18.05.2016 u 13:57

Bionic
Reading

O Niki Kranjčaru i Zrinki Cvitešić nedavno su se raspisali američki mediji, a sada su zaintrigirali i Britance. Njihova ljubav nije na kušnji, već medije zanima hoće li Niko potpisati novi ugovor sa škotskim klubom Rangers ili će karijeru nastaviti u Americi, u koju se preselio zbog svoje drage. Odlučit će, tvrde, isključivo lijepa glumica

Zvjezdani par našao se u centru pažnje nekih američkih medija nakon što se preselio u New York. Sada o njima pišu i britanski mediji jer se škotski Rangersi nadaju da bi nogometaš, koji je trenutno član američkog drugoligaša New York Cosmosa, mogao potpisati za njihov klub. Bivši igrač zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka mogao bi tako postati treći Hrvat koji će zaigrati u dresu Glasgow Rangersa nakon Dade Prše i Nikice Jelavića.

Britanci su uvjereni kako odluka nekadašnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca ovisi o njegovoj životnoj partnerici Zrinki Cvitešić, 'ljepotici zbog koje se i preselio u SAD'. Zrinka, naime, ondje snima film 'Lucky Accident Crash' te joj Britanci prognoziraju veliku glumačku karijeru.

'Zapanjujuća hrvatska glumica, 36-godišnja Zrinka Cvitešić drži ključevetransfera 31-godišnjeg Nike Kranjčara', piše Daily Record. 'Onaj tko nosihlače u ovoj vezi mogao bi odlučiti hoće li Hrvat osvanuti usvijetloplavom dresu u Škotskoj', pišu Britanci, ali i prognoziraju konačan rasplet. Mišljenja su da će se par ipak odlučiti za život u SAD-u jer je Nikina karijera na zalasku, a Zrinkina setek zahuktava.