simpatičan prizor

Zrinka Cvitešić otkrila što joj je najdraži zadatak na setu nove serije u kojoj tumači lik prve dame Moldavije

16.02.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Naša glumica početkom 2021. godine dobila je ulogu u serijalu 'The Power', u kojoj tumači lik Tatiane Moskalev. Već smo imali priliku vidjeti fotografije sa seta, a sad i nešto izvan njega

Nakon stanke uzrokovane Covidom (projekt se počeo snimati 2020.) ekipa serije Amazon Prime Videase prošle godine se napokon vratila na set. Među glumačkom postavom našla se i hrvatska glumica Zrinka Cvitešić kojoj je pripala uloga bivše gimnastičarke koja je postala supruga moldavskog diktatora Viktora Moskaleva i čezne za vlastitim autoritetom.

Nedavno su se mogle vidjeti i prve fotografije serije 'The Power' te koliko se Cvitešić, koja već godinama gradi karijeru u inozemstvu, fizički transformirala zbog nove uloge. Natapirana plava kosa i upečatljiva šminka pretvorile su je u pravu, beskrupuloznu zlicu.

Na društvenim mrežama s pratiteljima je podijelila što joj je najdraže na snimanju serije. 'Moj omiljeni dio putovanja za stvaranje The Power… trening sa psima', otkrila je uz fotografiju na kojoj pozira s belgijskim ovčarom.

Obožavatelji su oduševljeni pa joj ostavljaju srčeka i razne komentare, a javio joj se i glumac Adrian Klein koji je fotografiju očito snimio.

  • +24
The Power Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video

Inače, Zrinka trenutno boravi u Hrvatskoj pa je tako snimljena je na izložbi u zaprešićkim Novim dvorima, koju je posjetila u sklopu manifestacije Noć muzeja, a pojavila se i na sahrani glumca Jasmina Telalovića.