DJEVOJKA NOGOMETAŠA

Zrinka Cvitešić ne može bez nogometa ni na zabavi: 'Svaka čast svim filmovima i mom poslu, ali ovo je...'

03.07.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Naša proslavljena glumica i dobitnica prestižne nagrade Laurence Olivier jedna je od članica žirija na 53. izdanju Međunarodnog filmskog festivala Karlovy Vary. Premda nije bila u Hrvatskoj, Zrinka Cvitešić, koja očito strastvenije prati nogomet otkad je u vezi s Nikom Kranjčarom, nije mogla ne pratiti ono što se događa s našom reprezentacijom

'Svaka čast filmovima i mom poslu, no današnji dan prošao je u znaku nečeg drugog', napisala je Zrinka Cvitešić pored fotografije koju je objavila na društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako naša slavna glumica na partyju slavnog međunarodnog filmskog festivala, na kojem sudjeluje kao članica žirija, ne tulumari nego gleda u mobitel, očito prateći utakmicu Hrvatske s Danskom.

Veza s Nikom Kranjčarom, s kojim je od 2014. godine, sigurno je doprinijela tome da više prati nogometna događanja. Zrinka je svog dragog bodrila na utakmicama dok je još igrao za Glasgow Rangers. Niko trenutno nema klub, a njegov otac Zlatko Kranjčar za škotski je Sun početkom godine priznao da se njegov sin nije u potpunosti oporavio od prošlosezonske ozljede koljena i da bi mogao završiti karijeru već ovog ljeta.

  • +7
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Coric/PIXSELL