CICO OTKRIO

Niko Kranjčar nikad bliže kraju karijere: Muči se i sve mu je teže!

26.02.2018 u 17:05

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar za škotski je Sun priznao da se njegov sin Niko nije u potpunosti oporavio od prošlosezonske ozljede koljena i da bi mogao završiti karijeru već ovog ljeta...

Podsjetimo, 33-godišnji veznjak stigao je u Glasgow 2016. godine, no vrlo je brzo pretrpio tešku ozljedu koljena koja ga je izvan stroja ostavila više od pola godine.

  • +3
Niko Kranjčar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su neke njegove povratničke utakmice bile vrlo dobre, nije se uspio nametnuti treneru ove sezone i nastupio je u tek sedam dvoboja škotskog Premiershipa, a u 2018. godini uglavnom sjedi na klupi.

S obzirom da mu istječe ugovor na kraju sezone škotsku javnost zanima hoće li Kranjčar ostati u Rangersu, a njegov otac Cico za tamošnji Sun priznaje da ta opcija nije najrealnija.

'Nakon teške ozljede još uvijek ga koljeno jako boli. Još uvijek ima i vodu u koljenu,' otkrio je Zlatko Kranjčar i dodao:

'Još je pod ugovorom s Rangersom i njega morate pitate hoće li nastaviti kad on istekne. Iskreno, sve mu je teže i pitanje je hoće li nastaviti igrati.'

Kranjčar je jedan od onih igrača koji su u karijeri igrali za Dinamo i Hajduk, a još je k tome nosio dres QPR-a, Tottenhama, kijevskog Dinama i New York Cosmosa, dok je za našu reprezentaciju upisao 81 nastup.