SVI ODLAZE NA JUG ZEMLJE

Zovu ga bunkerom milijardera: Ovo je nova hit destinacija bogatih i slavnih, a selidbu tamo, nakon Ivanke Trump, najavio je još jedan par

11.12.2020 u 11:46

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednička obitelj na odlasku obznanila da će naredne godine vrlo vjerojatno provesti na svom imanju na Floridi, isto je učinila Trumpova kći Ivanka, a sada doznajemo da u sunčanu zelenu oazu odlaze i poznata manekenka Gisele Bundchen te njezin suprug Tom Brady

Prema pisanju magazina Page Six, supermodel Gisele Bündchen i njezin suprug Tom Brady uskoro će svoju vilu u Bostonu zamijeniti impresivnim imanjem na privatnom otoku na Floridi.

Naime, postaju prvi susjedi Ivanke Trump i Jareda Kushnera koji su na otoku Indian Creek, od milja prozvanom 'bunkerom milijardera', kupili posjed prije nekoliko dana. Svoje zemljište na sve traženijem terenu u okolici Miamija brzo su potražili slavni sportaš i nekadašnja manekenka.

  • +3
Tom Brady i Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Allen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za novo imanje izdvojili su nevjerojatnih 17 milijuna dolara, a u planu im je srušiti sadašnje izdanje i izgraditi impresivnu modernu obiteljsku oazu u suradnji s najboljim američkim arhitektima.

Priča se također, da će njihova nova vila biti potpuno ekološki prihvatljiva. ‘Oni jednostavno vole graditi od temelja, a ne useliti u nešto već gotovo. Pogledajte samo njihovu vilu u Brooklynu, ova će biti nalik tome’, rekli su upućeni.

Na istom otoku svoje posjede već imaju Adriana Lima i milijarderi Jeffrey Soffer, Julio Iglesias, Eddie Lampert i Carl Icahn.

Osim toga na Floridu navodono seli i uskoro bivši predsjednik Donald Trump sa suprugom Melaniom i sinom Barronom.

  • +6
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

‘Trenutno svi žele biti u Miamiju. Napuštaju New York i Kaliforniju. Tržište nekretninama ovdje je sada podivljalo. Mnogi menadžeri, milijarderi i informatički magovi među najtraženijim su kupcima’, rekao je jedan od izvora za američki magazine Page Six.