jedva dočekao terasu

Zoran Šprajc u svom stilu komentirao situaciju s kavom nakon popuštanja mjera

02.03.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Blago popuštanje mjera Stožera civilne zaštite donijelo je da se od ponedjeljka ponovno, nakon tri mjeseca, smiju piti kave, ali samo na terasama kafića dok je to u unutarnjim prostorima još zabranjeno. Svoju prvu kavu nakon popuštanja mjera popio je i voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc te se u svom stilu našalio na tu temu

Mnogi su jedva dočekali popuštanje mjera pa su na svojim omiljenim terasama ispijali i po nekoliko kava nadoknađivajući svo propušteno vrijeme. Zoran Šprajc poznat po tome što uvijek pogodi 'u sridu' svojim osebujnim komentiranjem događanja i odlučio se našaliti na tu temu.

  • +2
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

'A s kim ste vi popili svoju prvu kavu i pelin u gradu? Ja sam sa sobom i do sita smo se napričali', napisao je popularni RT-ovac pored fotografije na kojoj pozira ispred zagrebačkog kafića i uživa na suncu. Njegovi sljedbenici na društvenoj mreži većinom su otkrili kako su i oni popili kavu bez društva te mu rekli da se 'najbolje napričati sam sa sobom'.

Ranije je na svoj način komentirao situaciju s 'Tri majmuna' koja 'zabavlja' Hrvatsku već neko vrijeme. Na Instagram storyju objavio je fotografiju na kojoj dobro raspoložen pozira s plišanim majmununom. 'Dva majmuna čekaju ponedjeljak da im treći otvori', napisao je 52-godišnjak na fotografiji uz hashtagove 'tri majmuna' i 'mjere'.