ZABRINUO FANOVE

Zoran Šprajc završio u samoizolaciji, a pratitelji mu poručili: 'Što ćemo mi s tobom, ti se uopće ne čuvaš'

07.12.2020 u 22:12

Bionic
Reading

Karizmatični RTL-ov voditelj Zoran Šprajc, koji je u više navrata zabrinuo javnost svojim zdravstvenim stanjem i odlascima na operacije srca, sada je putem društvenih mreža prijatelje i obožavatelje obavijestio da se trenutno nalazi u samoizolaciji

'On Air, not. Tj. barem ne ovaj tjedan. Zahvaljujući svojim bližnjima provest ću ga s njima u samoizolaciji. Ako bude sve OK, u RTL Direktu se vidimo idući tjedan. Pusa svima, a ne samo njima', napisao je Šprajc na Instagramu uz fotografiju na kojoj se smješi za kameru i time svoje pratitelje i prijatelje obavijestio da i njemu, kao i njegovoj obitelji, prijeti koronavirus.

Mnogi su mu u komentarima poslali podršku i zaželjeli sreću.

'Sad tjedan dana pauze od RTL Direkta. Nije toliko zabavno bez Vas', 'Brzo se vrati, jedini koji nema dlake na jeziku', 'Drži se', 'Sretno', poručili su mu gledatelji.

Bilo je i onih koji su izrazili zabrinutost, obzirom da je Šprajc nedavno bio na operaciji srca.

'Što ćemo mi s tobom, ti se uopće ne čuvaš', 'Šmrc, kaj se ne čuvate', komentirali su pratitelji.

Voditelj se tek nedavno vratio s bolovanja. Naime, početkom studenog Šprajcu je ugrađen stent, a nakon operacije koja je prošla u najboljem redu svojim se obožavateljima javio putem društvenih mreža direktno iz bolnice Merkur. Zbog srčanih problema dosad je morao na nekoliko operacija.

  • +13
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL