novalja

Zoran Šprajc pokazao koliko je platio pet gemišta i pokrenuo raspravu

28.05.2023 u 20:51

Bionic
Reading

Poznati voditelj je na odmoru, a javio se iz Novalje na otoku Pagu - iako nam je to još uvijek teško povjerovati s obzirom na račun koji je platio za 'litru i vodu'

Zoran Šprajc, čini se, zna gdje treba ići na odmor. Dok s početkom sezone mediji, kako to već obično biva, bruje o cijenama na obali i otocima, on u Novalji pronalazi barove koji vas ipak neće ošamariti po džepu, a onda to nesebično dijeli sa svojim pratiteljima.

"Cijene na Jadranu divljaju!" Cijene na Jadranu: litra i voda u Beach baru u Novalji 101 kn", napisao je poznati TV voditelj uz fotografiju računa koji dokazuje njegove navode.

"To nisu litra i voda", "0,2l × 5 = 1l za sve matematičare", "Jeftino a dobro," komentirali su njegovi pratitelji.

Dan ranije, Šprajc se također oglasio na Instagramu, i to s broda na kojemu je snimljen kako jede zdjelu punu salate. Podsjetimo, voditelj unazad nekoliko godina pojačano vodi računa o zdravom životu, nakon što je krajem 2019. godine završio na hitnoj operaciji zbog srčanog udara. Zbog toga je naglo promijenio svoje životne navike, a često putem Instagrama pokazuje javnosti kako se zdravo hrani ili objavi fotku iz šetnje ili s ljetnog odmora, kao što je učinio ovaj put.

Šprajc je također aktivan i na Instagram storyjima. U posljednjima koje je objavio vidi se kako je s brodom pred otokom Rabom, a objavio je i jednu fotografiju na kojoj ga vidimo u pravom kapetanskom izdanju.