PONOSNI VODITELJ

Zoran Šprajc objavio rijetku obiteljsku fotografiju, a razlog je poseban

30.06.2022 u 09:08

Bionic
Reading

Brojni poznati izbjegavaju pokazivati članove svoje obitelji na društvenim mrežama, a kad to naprave, očekivano, izazove veliko zanimanje. Među njima je i Zoran Šprajc. Sve je iznenadio kad je objavio fotografiju sa svojim mlađim sinom Darjanom

Osim što gledatelje zabavlja u novoj emisiji 'Stanje nacije' na RTL-u, Zoran Šprajc uveseljava javnost simpatičnim zgodama iz svog života. Maturalna večer sina Darjana bila je povod da ga ponosno pokaže svima.

'Maturanti', napisao je kratko jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja opisujući objavljenu fotografiju na kojoj njih dvojica poziraju uz hashtagove maturalna, otac, sin, stablo, jabuka.. Darjan je maturirao u 10. gimnaziji u Zagrebu, a njegov tata je to obavio prije 36 godina u Slavonskom Brodu, u gimnaziji 'Zlatko Šnajder'. Slavni RTL-ovac je svojedobno otkrio da je zadnje tri godine osnovne škole pohađao u Rijeci u školi Rudolf Tomšić, sada Škurinje.

Inače, urednik i voditelj RTL-ovog 'Lica nacije' je izjavio da svoju maturu pamti po tome što je mislio da će pasti i propasti. Podsjetimo, sa suprugom Lidijom Šprajc (koja je je na svom profilu na Facebooku podijelila nježni trenutak sa sinom uz komentar: 'Otplesala zadnji maturalni ples...') u braku je preko 20 godina, a osim Darjana imaju kći Franku i sina Mirona.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL