kakva veselica

Skoknuo je do rodnog grada: Zoran Šprajc na važnoj životnoj proslavi

06.06.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih hrvatskih televizijskih voditelja osim što gledatelje zabavlja u novoj RTL-ovoj emisiji 'Stanje nacije', to čini različitim crticama iz svog života na društvenim mrežama. Pratiteljima je otkrio kako je proveo protekli vikend

Zoran Šprajc skoknuo je do Slavonskog Broda inače grada u kojem se rodio. Slavno televizijsko lice nikada nije previše pričao o svom privatnom životu, a još manje o roditeljima i odrastanju. Ipak, tu i tamo na Instagramu pokaže kakav detalj iz prošlosti.

Svojedobno je tako otkrio da je zadnje tri godine osnovne škole pohađao u Rijeci u školi Rudolf Tomšić, sada Škurinje. 'Taj dio života proveden u Rijeci bio je možda i najveća životna škola ikada. Bar za klinca koji se nakon skromnog i čestitog provincijskog predgrađa suoči s porocima i razvratom velegrada, ali brzo sam se uklopio. Da prebrodim taj kulturni šok, silno mi je pomogla lokalna škurinjska ekipa, neki od njih zabilježeni su fotoaparatom školske foto i fun sekcije', napisao je tada. Sad je pak pokazao dijelić atmosfere s maturalne zabave u Slavonkon Brodu.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Maturalna večer, 35 godina kasnije. Gimnazija Zlatko Šnajder', opisao je Šprajc selfi na kojem se u pozadini vide njegove rasplesane školske kolege.