rok potvrde

Znači li ovo da su Meghan i Harry odgovorili na pozivnicu kralja Charlesa?

05.04.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Kralj Charles odlučio je pružiti ruku pomirenja sinu Harryju i snahi Meghan pozivom na svečanu krunidbu, no još uvijek se ne zna njihov odgovor. S obzirom da je rok za potvrdu dolaska prošao, nagađa se da je njihov odgovor stigao u Palaču

Hoće li Harry i Meghan doći i uveličati svečanost povodom krunidbe kralja Charlesa III - pitanje je na koje čitav svijet čeka odgovor. Nakon žestokih optužbi koje je Harry napisao na račun vlastite obitelji isprva se nije znalo hoće li odbjegli par uopće i biti pozvan, no pomirljivi Charles odlučio je pružiti ruku pomirenja i ovaj put.

Ipak, čini se da i ovaj put Harry i Meghan određuju hoće li sudjelovati u predstavi koju početkom svibnja priprema kraljevska obitelj.

Prije nekoliko tjedana njihov je glasnogovornik odbio otkriti hoće li Sussexi krenuti za London, no 3. travanj bio je rok potvrde dolaska na svečanost.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako još uvijek nije jasno hoće li Sussexi letjeti u London, sve više poznavatelja i proučavatelja kraljevske obitelji nagađa da će samo Harry prisustvovati velikoj svečanosti svoga oca, dok će Meghan ostati u Montecitu kako bi organizirala proslavu četvrtog rođendana malenog Archieja.

Inače, Archiejev rođendan je 6. svibnja, istog datuma kada se održava i krunidba u Londonu.

  • +5
Kralj Charles III i kraljica supruga Camilla u Njemačkoj Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia