Carole Middleton

Majka Kate Middleton u problemima, a sve zbog visokih troškova

04.04.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Majka Kate Middleton poduzetnica je s vlastitom prodavaonicom potrepština za organizaciju zabava, no zbog svjetske krize Carole se našla u problemima. Kompaniji prijete vrlo loši rezultati, zbog čega mora pomisliti na najgore

Carole Middleton uspješna je poslovna žena koja je do poslovne ideje došla još 1987. godine kada je sama organizirala rođendansku proslavu svoje kćeri Kate. Kao i svaka majka, željela je da zabava bude i zabavna i vizualno privlačna pa je odlučila pokrenuti online trgovinu koja prodaje sve potrepštine za zabave: od balona, rođendanskih kapica, tanjurića i čašica te mnogih drugih ukrasnih predmeta.

Iako kompanija dobro posluje, trenutno na nju utječu globalne prilike. Sve veći troškovi života i štrajkovi kraljevske pošte također koče poslovanje 68-godišnjakinje pa se čini da kompanija više nije tako stabilna.

Navodno je Carole već konzultirala prestižnu konzultantsku tvrtku kako bi dobila što bolje savjete kako postupiti te je li jedino rješenje prodaja kompanije ili možda pomoć vanjskih investitora.

Donedavno je Carole Middleton još uvijek imala puno na umu s 'Party Pieces' kada je 2022. godine proširila poslovanje i na američko tržište. Ugovor sa supermarketom Saker ShopRite donio je kompaniji povećanje prodaje od 18% u usporedbi s prethodnom godinom. Ipak, na poslovanje je svakako utjecao i COVID19 zbog smanjenog broja organiziranih proslava, zbog čega je kompanija napravila gubitke od oko 285.000 funti (cca. 325.000 eura).

  • +6
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MT / Goff Photos / Profimedia