nema ih

Kate Middleton i princ William bit će odsutni, a sve zbog važnog obiteljskog običaja

04.04.2023 u 14:53

Bionic
Reading

U Ujedinjeno Kraljevstvu stiglo je razdoblje školskih praznika pa su se roditelji školaraca Georgea, Charlotte i Louisa odlučili povući iz javnosti i provesti nekoliko dana u krugu obitelji. Obitelj intimne trenutke najradije provodi u Norfolku, gdje vole boraviti na otvorenom

Kate i William ne skrivaju koliko im je odgoj njihovih mališana bitan i koliko cijene zajedničko obiteljsko vrijeme, a njihova obiteljska tradicija je i ispuniti period školskih praznika različitim obiteljskim aktivnostima za koje često nemaju vremena zbog natrpanih rasporeda.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis ovaj tjedan nemaju škole zbog uskršnjih praznika pa su princ William i Kate sveli kraljevske dužnosti na minimum kako bi im posvetili više vremena.

Tijekom slobodnih dana obitelj se često povlači u Norfolk, gdje se nalazi njihov ladanjski dom.

  • +9
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / POOL / MirrorPix / Profimedia

Kate Middleton jednom je prilikom otkrila kako tamo uživaju provodeći vrijeme na otvorenom radeći raznorazne stvari: od vrtlarstva do vožnje biciklom i izleta na plažu. Kate je također otkrila da su joj najdraži trenuci s obitelji vani na selu kada su svi prljavi od blata.

Nakon školskih praznika veseli trojac vraća se u školu Lambrook u Windsoru, a roditelji se bacaju na posljednje pripreme za svečanu krunidbu kralja Charlesa III.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia