PRATI TRENDOVE

Zločesti dečko Hollywooda ponovno ljubi - pogledajte djevojku Charlieja Sheena

04.06.2017 u 15:14

Bionic
Reading

Američki glumac Charlie Sheen pridružio se novom holivudskom trendu - nova djevojka problematičnog glumca bila je dadilja njegove djece

Da dadilje mogu biti super zabavne već su pokazali Jude Law, Ben Affleck i Stephen Belafonte, a sad im se pridružio i glumac Charlie Sheen, s malom razlikom, kako piše TMZ, što on nije oženjen.

Nova Charliejeva odabranica je 26-godišnja Julia Stambler, model koji je nekad bila dadilja njegovim 8-godišnjim blizancima Bobu i Maxu.

Angažirala ju je Charliejeva bivša supruga Brooke Mueller nekako u vrijeme dok je on bio zaručen s porno glumicom Brett Rossi, a zanimljivo je da je upravo Brooke upoznala Juliu i Charlieja.

Lijepa Charliejeva odabranica tri je godine bila model, uglavnom za bikinije.

S Charliejem se navodno viđa već tri mjeseca, ali su vezu skrivali sve do ovih dana kada su snimljeni pred jednim restoranom u Santa Monici.

Autor: Youtube

Charlie Sheen je 2015. priznao da je HIV pozitivan, nakon čega je navodno obuzdao svoj razuzdani stil života. Osim droga i alkohola Sheen je uživao i u seksualnim avanturama, a prema vlastitom priznanju spavao je s više od tri tisuće žena. Neke od njih pogledajte u našoj galeriji.

  • +2
Bivše djevojke Charlieja Sheena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia