skrivaju bolest

Charlie Sheen otkrio da u Hollywoodu ima još zaraženih HIV-om

22.03.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Nakon što je prije gotovo dvije godine priznao da je zaražen HIV virusom i time šokirao svijet, a pogotovo djevojke s kojima je bio, Charlie Sheen u posljednjem je intervjuu iskreno priznao da nije jedini u Hollywoodu s tom dijagnozom

Iako nije otkrivao imena, Charlie Sheen je u jučerašnjem intervjuu rekao kako osobno poznaje ostale kolege koji očigledno skrivaju bolest s kojom se i sam nosi. 

'Znam tko su oni, ali to ću ponijeti sa sobom u grob', odgovorio je Sheen novinaru na upit misli li da u Hollywoodu ima još osoba koje su HIV pozitivne. 

U studenom 2015., nakon brojnih pretraga, Charlie je svijetu objavio da je zaražen virusom HIV-a te je kasnije priznao da nije svim svojim seksualnim partnericama javio prije nego što je s tom vijesti izišao u javnost. 

Zvijezda popularne serije 'Dva i pol muškarca' prošle je godine i sam počeo sudjelovati u studiji za lijekove i izlječenje od te opake bolesti. Lijek PRO- 140 glumac navodno koristi jednom tjedno i nema nuspojave, a vrlo je zadovoljan njegovim učinkom. Objasnio je da je s tim lijekom zapravo sigurniji od većine s istim tegobama.

Osim o svojoj borbi s teškom bolesti, Charlie je progovorio i o zanimljivim detaljima iz svog glumačkog života. Tako je kazao da mu je Lady Gaga jednom prilikom ponudila ples u krilu potpuno gola te je prepričao i veselu, pijanu anegdotu s glumicom Lindsay Lohan s kojom, kaže, nije imao ništa više od prijateljskog odnosa.