OTVORIO DUŠU

Charlie Sheen se htio ubiti, ali nije mogao zbog mame

12.01.2017 u 20:26

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji Good Morning America, emitiranoj u srijedu, ekscentrični glumac Charlie Sheen otvoreno je govorio o svom životu u posljednjih godinu dana, otkako je javno objavio da je HIV pozitivan

Svom domaćinu Michaelu Strahanu, Sheen je rekao da se danas osjeća jako dobro i da je neizmjerno zahvalan na tome jer nije uvijek bilo tako i da si je čak skoro oduzeo život.

Onoga dana kada je saznao da je HIV pozitivan iza Sheena je bila godina dana neobuzdanog uživanja u drogi i alkoholu, a od samoubojstva ga je spasila mama.

'Taj dan kad sam dobio dijagnozu trenutno sam si htio prosuti mozak', rekao je Sheen i uz smijeh dodao: 'Ali je tamo bila moja mama, a ne bih to mogao učiniti pred njom ili pustiti da me pronađe i počisti taj nered.'

Vrhunac njegovog čudnog ponašanja dogodio se u intervjuu za ABC News u veljači 2011., zbog čega je i izbačen iz serije 'Dva i pol muškarca'. Sheen je tada priznao da u sebi ima više droge nego što bi bilo tko na svijetu mogao preživjeti, a upitan kako to njemu polazi za rukom, dao je čudan odgovor.

'Zato što sam to ja. Ja sam drukčiji. Imam jednostavno drugačiju konstituciju, drugačiji mozak, drugačije srce i imam krv tigra', pokušao je objasniti Sheen.

U novom intervjuu za 'Good Morning America' Sheen je otkrio za što danas vjeruje da mu je dalo 'tigrovu krv'.

'Koristio sam previše testosteronske kreme pokušavajući zadržati stari libido, što se metaboliziralo u stereoide', rekao je Sheen i zaključio da je cijela ta odiseja bilo slučajno 'divljanje štitnjače'.