OSMIJEH JE NA LICU

Zlatko Dalić ne krije sreću: U zagrljaju voljene Davorke ugostio prijatelje u svojoj vikendici

19.07.2018 u 19:17

Bionic
Reading

Nakon svih dočeka, izbornik Zlatko Dalić napokon je uspio pronaći vrijeme da sa suprugom Davorkom i mlađim sinom Brunom 'napuni baterije' u omiljenoj vikendici na rijeci Dravi. No, budući da posljednjih dana Dalića nitko ne pušta na miru, upravo je tamo odlučio ugostiti političare, prijatelje i novinare na simpatičnom druženju

Dok se 'situacija' ne smiri, i izbornik Zlatko Dalić ne otputuje sa suprugom Davorkom i mlađim sinom Brunom u njihovu vikendicu u Novalji, gdje već je i stariji sin Toni, obitelj uživa u njihovoj drugoj vikendici - onoj bajkovitoj na rijeci Dravi. Upravo tamo danas su ugostili i brojne političare, prijatelje i novinare na kratkom, ali slatkom druženju.

A da bi svi bili sretni i namireni brinula se Dalićeva supruga Davorka, koja je pazila da sve bude pod kontrolom. Upravo ona nosi veliki dio zasluge za uspjeh naše reprezentacije, jer da mu ona, u pozadini, ne pruža potporu i brine o obitelji, ne bi ni sam Zlatko Dalić mogao nizati uspjehe.

  • +9
Druženje Zlatka Dalića s novinarima i poznatim osobama Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Supruga Davorka Propadalo i on poznaju se još od ranog djetinjstva jer su zajedno odrastali. 'Oboje smo iz Livna, susjedi. Upoznali smo se u srednjoj školi, a kako sam ja tada već igrao za Hajduk, viđali smo se samo kada bih ja dobio slobodne dane', rekao je jednom prilikom za Gloriju Dalić.

Ubrzo nakon vjenčanja na svijet je stigao i prvi sin Toni i brižna Davorka odlučuje se potpuno posvetiti majčinstvu. Diplomirana ekonomistica kratko je vrijeme radila u Levi’su u Varaždinu, a onda ju je užurban tempo i čest izostanak supruga zbog nogometnih obveza natjerao da se odrekne karijere.

'Da bi naša obitelj funkcionirala, moja se supruga morala odreći karijere. Da bi, naprimjer, nas dvoje kao par otišli na Varteksovu noć, morala je doći njena mama iz Livna da pričuva dijete. Mi muškarci smo sebični i nećemo se odreći svojih ambicija', rekao je Zlatko Dalić i tako najbolje opisao što je sve Davorka, tijekom dugogodišnjeg braka, napravila zbog njega.