DRAMA U BUDVI

Život Sava Bačića visi o koncu!

23.01.2013 u 16:24

Bionic
Reading

Talijanski mafijaš Bonini opasno je zaprijetio Savi Bačiću, a on će riskirati život da spasi vlastitu obitelj! U finalnoj epizodi druge sezone budvanski poduzetnik i kralj prijevara mogao bi ostati bez svega, bez svoje poslovne karijere i savršene obitelji. Hoće li Sava to dopustiti?

Sava Bačić napokon se sastaje s Boninijem kako bi konačno riješili nesporazum oko kojeg se u posljednje vrijeme sukobljavaju. Iako je Sava mislio da će se uspjeti riješiti bivšeg prijatelja, Bonini mu jasno daje do znanja da želi razgranati posao u Crnoj Gori. Međutim, Sava ne pristaje na ucjenu zbog čega mu Bonini daje rok od 24 sata za konačnu odluku. Sava ima rješenje za izlazak iz krize, ali uplaši obitelj idejom da će u obračun s Boninijem ići – sam!

Bojana je doznala što smjera njezin otac pa zamoli Luku i ostale članove obitelji Radmilović da joj pomognu u spašavanju očevog života od talijanskog mafijaša. U međuvremenu, Martin izlaže svoj davno zaboravljeni rad na izložbi u Cetinju, a Olgu, osumnjičenu da je počinila privredni kriminal, u lisicama odvode na suđenje u Podgoricu.

Tko će pobijediti u ratu bivših prijatelja? Hoće li Sava uspjeti zadržati obitelj na okupu? Kako će se Radmilovići snalaziti u novonastaloj situaciji? Odgovore na ova i druga, još nepostavljena pitanja, gledatelji će doznati u posljednjoj epizodi druge sezone serije 'Budva na pjeni od mora' koja će biti emitirana ovoga petka, 25. siječnja u 21,45 sati na RTL Televiziji