OBOŽAVA PUTOVANJA

Život na visokoj nozi: Maja Šuput skoknula do Londona u šoping i provod

08.11.2017 u 19:22

Bionic
Reading

Vrckasta pjevačica već godinama živi vrlo uzbudljivo, a nije tajna da obožava putovanja i skupe krpice. Maja Šuput ovih je dana otputovala na dva dana u London kako bi obavila šoping, nakon čega je uslijedio noćni provod, a potom se zadovoljna vratila kući

Iako je poznato kako Maja Šuput svaki slobodan trenutak koristi za relaksaciju i odmor od čestih nastupa diljem zemlje, razina luksuza koji si ova pjevačica može priuštiti dosegla je novu razinu.

Nakon što se prije nekoliko dana vratila s putovanja po Italiji gdje je kupovala u nekim od najluksuznijih modnih brendova, poznata plavuša skoknula je do Londona i to na samo kratka dva dana.

Best view ever 🤓

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Sve ovo možda ne bi zvučalo čudno, posebno znajući da Maja obožava putovanja, da tamo nije otišla tek radi novog šopinga i noćnog izlaska.

London ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Na svom Instagram profilu pohvalila se s nekoliko fotografija, na kojima ne krije koliko je uživala. Njezino glavno odredište u kojem je provela većinu vremena bila je najpoznatija robna kuća Harrods u centru britanske metropole, u kojoj se mogu naći neke od najskupljih modnih krpica.

Moze kisa padat koliko hoce , ja sam na toplom; u instituciji!!!!

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

'Može kiša padati koliko hoće, ja sam na toplom; u instituciji!!!!', napisala je ispod jedne od fotografija na kojoj pozira ispred ove goleme trgovine.

Night out ( again) 💃🏼💃🏼

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Nakon što je obnovila garderobu, pjevačica se sredila za noćni izlazak za koji se posebno dotjerala. Odjenula je pripijenu dugu, crnu haljinu i poput prave dive provela noć u jednom od najekskluzivnijih restorana.

Posing 📸📸📸

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Provod je završio u kasne noćne sate, a onda je rano jutros doletjela natrag u Zagreb, gdje se sprema za nove poslove.

  • +4
Maja Šuput u seksi izdanjima Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook