pokazala i novi imidž

Maja Šuput provocira zavodljivom fotografijom iz kreveta

03.11.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Već nekoliko dana naša najzaposlenija estradna ikona Maja Šuput uživa u prijestolnici mode, a pritom je svima pokazala svoju drugačiju stranu i zabljesnula u poslovnom trendi outfitu

Maju Šuput obožavatelji nisu navikli gledati u čednim izdanjima, već je postala itekako prepoznatljiva po golišavim izdanjima gdje god se pojavi.

Zato je posljednjim fotografijama s kratkog odmora u Italiji itekako iznenadila pozirajući u trendi stajlingu.

Enjoying Milano 😋

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica je za šetnju Milanom, koji slovi kao neokrunjena prijestolnica mode, izabrala klasične komade, traperice, tamnoplavi sako koji je sjajno sparila sa šeširom iste boje, dok je na noge umjesto štikli obula udobne Guccijeve mokasine od pliša. 

From Milano with love ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Kako bi ovaj plavi look malo podigla, dodala je crvenu torbicu i fluorescentne sunčane naočale te oduševila gotovo 13 tisuća svojih obožavatelja.

Love this place ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Naše najzaposlenije lice s estrade inače već nekoliko dana uživa u ovoj prekrasnoj zemlji, pa se tako pohvalila kako dobro jede, pije i puni energiju za nastupe koji je tek čekaju.

Nakon što je u Milanu obavila dobar šoping Maja se otišla još malo odmoriti u Istru. Njezino odredište bila je vinarija blizu Vodnjana, u kojoj je kušala neka od najboljih hrvatskih vina.

No ne bi to bila Maja da se na koncu ponovno nije pohvalila i svojim oblinama, ovog puta ipak u nešto senzualnijoj varijanti.

Chill 🍷

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pozirala je u hotelskoj sobi u sivo-crnom korzetu koji je naglasio njezine grudi, dok je vitke noge podigla na naslon kreveta.

Izležavanje na kvadrat 😴

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)