izazovno izdanje

Maja Šuput u haljini koja gotovo ništa ne skriva

22.10.2017 u 18:59

Bionic
Reading

'Kraljica svadbi' u subotu je održala još jednu u nizu zabava za pamćenje, kada je mladencima priuštila atmosferu koja se ne zaboravlja. Osim pjesme i veselja još je jedna stvar bila glavna teme te večeri - izazovna žuta haljina u kojoj je Maja Šuput pokazala i više no što je trebala

Iako smo navikli na seksepilna i golišava izdanja Maje Šuput, neke su prigode ipak rezervirane za malo elegantnija izdanja, a jedna od njih je zasigurno i vjenčanje.

No, čini se kako se tog pravila ovoga puta popularna pjevačica ipak nije pridržavala, pa je za svoj posljednji svadbeni nastup u jednom zagrebačkom hotelu Maja Šuput odjenula haljinu koja gotovo ništa ne prepušta mašti.

One more wedding night 🎤🎤🎤 one more party , one love more ❤️❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Žuta haljina koja je u gornjem dijelu rezana u obliku korzeta ističe pjevačici bujne grudi, dok duboki prorez otkiva i njezine vitke noge. Kao i obično simpatična pjevačica fotografijama svog outfita pohvalila se i na društvenim mrežama.

A ovako su dan kasnije plesali mladenci i svatovi na istu pjesmu #svatovska

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Objavila je tako fotografiju u kojoj pozira u zavodljivim pozama na stolici kao glumica Sharon Stone u filmu 'Sirove strasti'.

Work work work 🎤🎤🎤

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Gotovo 22 tisuće obožavatelja pohvalilo je Majin izgled, a u komentarima su se mnogi pitali nosi li na ovu odjevnu kombinaciju uopće donje rublje.

Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Srećko Rundić

Osim izazovnog looka, naša najzaposlenija estradna ikona, s fanovima je podijelila i atmosferu sa slavlja, na kojem su je obasipali - novčanicama.

  • +25
Sva lica Maje Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram