kraljevske veze

Zgodni odvjetnik iz Londona: Prije princa Williama Kate Middleton je bila zaljubljena u Ruperta

14.12.2023 u 22:25

Bionic
Reading

Prije nego što je hodala s princem Williamom, Kate su povezivali s kolegom sa Sveučilišta St. Andrews, Rupertom Finchom

Princ William nije bio jedina simpatija u ljubavnom životu Kate Middleton na koledžu. Naime, prije nego što se upustila u romansu s budućim princem od Walesa, Kate su povezivali s kolegom sa Sveučilišta St. Andrews, Rupertom Finchom. Nakon što su se upoznali tijekom Kateine prve godine koledža, par je navodno hodao manje od godinu dana.

Ta kratka veza prikazana je u šestoj i posljednjoj sezoni Krune, dok serija dokumentira Williamove fakultetske godine i početak njegove ljubavne priče s Kate. Pridošlice u seriji, Ed McVey i Meg Bellamy igraju Williama odnosno Kate, dok Oli Green preuzima ulogu Ruperta.

Iako je Kate na kraju izlazila (i udala se) za princa Williama u stvarnom životu, kraljevski par je ostao u prijateljskom odnosu s Rupertom godinama nakon toga. Rupert čak bio pozvan na njihovo kraljevsko vjenčanje 2011., zajedno s Williamovim bivšim simpatijama s fakulteta, Olivijom Hunt i Carly Massy-Birch.

Evo sve što treba znati o Kateinom bivšem dečku.

Rupert je bio na zadnjoj godini studija kada je upoznao Kate Middleton na Sveučilištu St. Andrews. Kate i Rupert su hodali su manje od godinu dana, a u to vrijeme Kate je bila brucošica dok je Rupert bio na četvrtoj godini.

Nakon što je diplomirao na Sveučilištu St. Andrews, Rupert je diplomirao i na Pravnom fakultetu u Guildfordu. Prema pisanju magazina Hello!, navodno radi kao odvjetnik u tvrtki u Londonu.

Jasno je da nije bilo ljutnje između Kate i Ruperta nakon prekida, budući da je on kasnije bio pozvan na njezino kraljevsko vjenčanje 2011. zajedno s još jednim bivšim dečkom, Willemom Marxom. Princ Williams je na vjenčanje pozvao i nekoliko svojih bivših djevojaka, uključujući Arabellu Musgrave, Jeccu Craig, Oliviju Hunt i Carly Massy-Birch.

Godine 2013. Rupert je oženio Lady Natashu Rufus Isaacs u Crkvi svetog Ivana Krstitelja u Cirencesteru. Kći Simona Rufusa Isaacsa, 4. markiza od Readinga, i Melinde Victorije Rufus Isaacs, Natasha je engleska aristokratkinja i osnivačica modne tvrtke Beulah London. Uz to, Kate je dugogodišnja obožavateljica modnog brenda te je u nekoliko navratai nosila Beulah haljine. 'Uvijek je lijepo vidjeti vojvotkinju u Beulah dizajnu. Ona je prekrasna ambasadorica britanskih brendova i to je u ovom trenutku važnije nego ikada,' rekla je Natasha ranije za magazin Hello!

Otkako su se vjenčali, Rupert i Natasha zajedno su dobili troje djece, kćeri Georgiju, Ciennu i Indiju. Nakon rođenja kćeri Indije u lipnju 2020., Natasha je za magazin Hello! progovorila o značenju kćerinog imena. 'Moj posao i društvena misija koju podupiremo imaju mnogo poveznica s Indijom', rekla. 'Rupert i ja smo uvijek voljeli ime Indija, to je bilo jedino ime oko kojeg smo se oboje slagali. Odabrali smo ga puno prije njezinog rođenja.'

Osim što su prijatelji princeze Kate i princa Williama, Rupert i Natasha bliski su i s Williamovom sestričnom, princezom Eugenie i njezinim suprugom Jackom Brooksbankom. Kraljevski par bio je nazočan na Rupertovom vjenčanju 2013., dok su Rupert i Natasha prisustvovali njihovom vjenčanju 2018.

Osim toga, Natashin otac Simon navodno je blizak prijatelj kralja Charlesa, a Natasha je upoznala princa Williama i princa Harryja još u djetinjstvu.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / I-IMAGES / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'