BOŽIĆNA ČESTITKA

Igranje fotošopom i ovoga je puta uzelo maha - maleni princ Louis 'ostao' bez prsta

12.12.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Da je obrađivanje fotografija u pojedinim situacijama uzelo maha, dokaz je i božićna čestitka kraljevske obitelji, u kojoj je u fotošopu jednostavno 'nestao' prst najmlađeg člana obitelji, princa Louisa

Koliko se povećava i 'secira' svaka objavljena fotografija britanske kraljevske obitelji, pokazalo se i u slučaju pronađene pogreške na božićnoj čestitki, koju su objavili proteklog vikenda. Obožavateljima princa Williama i Kate Middleton, kao i njihovih nasljednika, za oko je zapeo zanimljiv detalj, koji na prvu uopće ne upada u oko.

Crno-bijela fotografija, na kojoj svi članovi obitelji u bijelim košuljama i trapericama poziraju fotografu, prvo je oduševila sve jednostavnošću, a onda i nasmijala fotošop promašajem.

Riječ je o fotografiji na kojoj Kate i William nasmijani stoje uz desetogodišnjeg princa Georgea dok ispred njih na stolcu sjedi osmogodišnja princeza Charlotte, a petogodišnji princ Louis rukom je naslonjen na naslon sestrine stolice.

Upravo je Louisova ruka izazvala pravu pomutnju jer je u obradi fotografije jednostavno 'nestao' njegov srednji prst na lijevoj ruci.

SVE POD KATEINIM BUDNIM OKOM

Ovakvoj srdačnosti princa Williama nitko se nije nadao, a najmanje švedska princeza

Pogledaj galeriju

No to, čini se, nije jedina pogreška, jer su neki primijetili kako je Charlotteina lijeva ruka produžena, a Louisova desna noga natečena. Nedostaje i Williamovo bedro, ali i Kateino drugo stopalo.

Gdje se sve 'izgubilo' u obradi zna samo onaj koji se 'igrao' u fotošopu.