PONOSNI OTAC

Zgodna kći Jamieja Foxxa krenula očevim stopama

11.12.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Glumac čiji film o Robinu Hoodu, sniman u Dubrovniku i drugim lokacijama u Hrvatskoj, upravo igra u našim kinima, pohvalio se na Instagramu da je njegovim stopama krenula i 24-godišnja kći Corinne

'Ovo mi je izmamilo suze! Moja kći Corinne Foxx dobila je svoju prvu glavnu ulogu u filmu. Ovo je potvrda tvog napornog rada i tvojih istinskih talenata', napisao je ponosni tata Jamie Foxx.

Corinne Foxx dosada je bila uspješna i u manekenskoj karijeri, o ponosni tata Jamie se na društvenim mrežama volio pohvaliti i s uspjesima svoje mezimice u svijetu mode.

Svoju prvu ulogu Corinne je dobila u filmu '47 Meters Down – Uncaged', nastavku trilera iz 2017. godine redatelja Johannesa Robertsa, koji je zaradio 58 milijuna dolara širom svijeta.

Pogibeljna akcija s morskim psima, koja se u filmu iz 2017. godine odvijala u vodama Meksika, u nastavku, čija je premijera najavljena za kraj lipnja 2019. godine, seli se u Brazil.

Corinne će u filmu glumiti jednu od djevojaka koje potraga za avanturom odvodi u obalnu metropolu Recife, grad na ušću dviju rijeka, jedan od najstarijih u Brazilu i jednu od najvećih luka na Altantiku.

Želeći unijeti živost u svoje nezanimljivo turističko putovanje, skupina djevojka odluči provjeriti priče o skrivenim ruševinama pod morem. Ispod valova tirkiznog mora otkrivaju da njihova skrivena Atlantida nije potpuno nenaseljena.

Film se već počeo snimati u Dominikanskoj republici, a u njemu uz Corinne Foxx glume još Nia Long, John Corbett, Sophie Nelisse, Sistine Stallone, Brianne Tju, Davi Santos i Khylin Rhambo.

Film će opet režirati Roberts, prema scenariju kojega je napisao sa svojim suautorim iz prvog filma, Ernestom Rierom.

  • +7
Corinne Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia