TATA U AKCIJI

Kćer Jamieja Foxxa nije sretna što on izlazi s mladim ženama

25.06.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Slavni glumac Jamie Foxx priznao je kako njegova 23-godišnja kćer Corinne nije zadovoljna što joj otac još uvijek izlazi u klubove i tamo upoznaje mlađe žene

U emisiji 'Graham Norton Show' glumac Jamie Foxx pričao je o tome kako mu njegova kćer zamjera što izlazi s mlađim ženama koje uglavnom upoznaje u raznim klubovima Los Angelesa.

'Nije lako. Ja starim, a ljudi misle da sam mlad jer izlazim s Kanyeom. Viđam mlade djevojke i to je grozno', rekao je Jamie  Foxx i zatim ispričao anegdotu koju mu se dogodila pred jednim noćnim klubom.

'Grupa djevojaka je izašla iz auta i pozdravila me, na što sam im odzdravio jer sam mislio da su obožavateljice, no ispalo je da idu u školu s mojom kćeri', nastavio je pričati Jamie Foxx.

Najgore iskustvo do sad mu je bilo kad je razgovarao s grupom mladih žena u jednom klubu koje su uspoređivale koliko godina imaju. Kad je došao red na njega i kad je rekao da ima 49 godina, Foxxa su djevojke pogledale kao da boluje od smrtonosne neizlječive bolesti.

'O, Bože! Zar nije 49 godina smrtonosno? Djevojke, pomolimo se za njega – ima 49 godina', glumac je duhovito komentirao poglede koje je dobio zbog svojih godina.

Autor: YouTube