TATINA MEZIMICA

Jamie Foxx ne krije tko je najvažnija žena u njegovom životu

16.09.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Na ovojesenskom njujorškom Fashion Weeku, zvijezda revije Sherri Hill bila je kći slavnog glumca. Jamie Foxx ne krije koliko je ponosan na 23-godišnju Corinne, koja mu je uz osmogodišnju Annalise, najvažnija ženska osoba u životu

'Neopisivo ponosan na to kako je moja mala djevojčica odrasla i zavladala Fashion Weekom u New Yorku. Corinne Foxx nevjerojatno si lijepa..kako iznutra, tako i izvana.' Napisao je to na svom Instagram profilu slavni američki glumac Jamie Foxx, objavivši uz to fotografiju na kojoj pozira sa svojom starijom kćerkom Corinne.

23-godišnja Corinne Foxx ovih je dana bila zvijezda revije Sherri Hill na njujorškom Tjednu mode, a ponosni otac takvo što nije mogao prešutjeti. Da vidi svoju kćer kako suvereno vlada modnom pistom, nije želio propustiti ni pod koju cijenu, a prije negoli je revija počela, Jamie Foxx ušuljao se iza pozornice kako bi joj poželio sreću.

  • +13
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni glumac, čija je veza s Katie Holmes nedavno postala i javna, svoj privatni život od samih početaka karijere čuva od očiju javnosti. O njegovim se vezama rijetko zna, samo se zapravo nagađa, a dugo se nije znalo niti tko su majke njegovih kćeri, 23-godišnje Corinne i osmogodišnje Annalise.

Father daughter goals! 😍#sosweet @corinnefoxx killed it tonight! 👠✨ #sherrihillnyfw

A post shared by Sherri Hill👗 (@sherrihill) on

Otkako je s Katie Holmes prvi puta prošetao, držeći se za ruke, plažom, počelo se šuškati kako je par već spreman i na idući korak, te da je Foxx glumicu zaprosio već u veljači. Zaručnički prsten Katie Holmes ne nosi u javnosti, no, navodno ga je već pokazala prijateljima.

Ipak, koliko god njihova veza postala službena, čini se kako Foxx još uvijek nije spreman službeno upoznati Katie s kćerima, jer ona na reviji nije viđena.