BISERI 'TRENUTKA ISTINE'

'Žene su same krive što ih muževi varaju i tuku'

03.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

U drugom tjednu svog nastupa, na pitanje 'Biste li kao svodnik nudili usluge maloljetnica?', Tomislav Toljan odgovorio je negativno, a kako je poligraf pokazao suprotno, on je s 'Trenutka istine' otišao praznih ruku.

Iako nije ništa osvojio, Tomislav Toljan je bar otišao kući sa saznanjem da sada čitava Hrvatska gay populacija zna da bi bio spreman spavati s muškarcem.

 

I nakon prve emisije u 'Trenutku istine' Tomislav je nastavio nizati bisere. Na drugoj razini priznao je da je prošle godine više potrošio na izlaske nego na djecu, a na pitanje misli li da su žene same krive ako ih muževi varaju, odgovorio je potvrdno. Čovjek nastavlja dalje, pa doznajemo da je stava i da su žene krive i kad ih muškarci tuku jer je i on sam znao udariti ženu, a po njegovom 'prosvijetljenom' mišljenju, da muškarac ne bi varao ženu, ona mora uvijek biti interesantna.

 

Pogledajte jedan od Tomislavovih bisera

No to nije sve što je Tomislav otkrio o sebi. Između ostalog, spavao je sa 150 žena, bio bi spreman spavati s muškarcem, u svojim je ljubavničkim pohodima posezao za Viagrom, a kada je u odgovoru na jedno od postavljenih pitanja priznao da je repetirao pištolj i jednoj ga osobi prislonio uz glavu, nije baš dobio veliki aplauz.

Na trećem pitanju četvrtog nivoa Tomislav si je zapečatio sudbinu. Na pitanje: 'Biste li kao svodnik nudili usluge maloljetnica?' odgovorio negativno, ali poligraf je pokazao da je lagao.

 


Sljedeća natjecateljica je bila Amra Osmić,24-godišnjakinja iz Čakovca, od koje smo zasad doznali da se okušalakao striptizeta i da teško kontrolira svoj seksualni nagon. Od pitanjaje li ikada kao konobarica pljunula gostu u piće spasila ju je njezinaprijateljica Tihana stisnuvši na vrijeme crveni gumb.