romantično putovanje

Željko Bebek i lijepa Ružica i nakon 22 godine braka zaljubljeni su kao prvog dana

07.04.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Regionalna glazbena ikona Željko Bebek pohvalio se na društvenim mrežama fotografijama s putovanja u 'vječni grad'

Kako bi proslavili 22 godine braka, pjevač Željko Bebek i njegova supruga Ružica otputovali su na romantično putovanje u Rim te najljepše fotografije podijelili na društvenim mrežama.

Slavni pjevač pozirao je s voljenom partnericom kraj Fontane di Trevi, ispred Vatikana, Panteona te brojnih drugih rimskih spomenika.

Sve su ovjekovječili i simpatičnim stavljanjem privjeska s inicijalima na za to predviđenu ogradu, kao simbol vječne ljubavi i zajedništva.

Par je na fotografijama djelovao vidno zaljubljeno kao i prvog dana, a to su uočili i obožavatelji koji su im čestitali u komentarima.

Usprkos velikoj razlici u godinama i činjenici da su se upoznali kada je on imao 52, a Ružica 18 godina, njihova ljubav premostila je sve prepreke te su sada među rijetkima koji se mogu pohvaliti toliko dugovječnim brakom.

Za Ružicu je Željko Bebek u više navrata isticao da je od prvog trena znao da je ona žena s kojom želi provesti život te su u vezi sveukupno 25 godina. U braku su dobili i dvoje djece, sina Zvonimira i kćer Katarinu.

  • +14
Željko Bebek Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric