iskreni pjevač

Zdravko Čolić o kćerima, ali i o svom hendikepu

09.08.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Poznato je kako jedna od najvećih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije nerado govori o svom privatnom životu, ali kadkada ipak ispriča poneki detalj. Ovog puta Zdravko Čolić pričao je o kćerima Uni i Lari koje je dobio u braku sa suprugom Sandrom. Otkrio je i što bi još želio ostvariti i zašto se ne voli obiteljsko fotografiranje za naslovnice časopisa

Čola je otkrio da njegove obje kćeri Una i Lara imaju dara za glazbu. 'Jesu muzikalne, ali ne bi se trebale baviti tim poslom. Lijepo je da budu glazbeno prisutne, ali samo to', izjavio je Zdravko Čolić za Blic.

Pjevač koji je nedavno proslavio 66. rođendan otkrio je da ima samo jednu neostvarenu želju.

'Život se ne sastoji od uspjeha i zarađenog novca, već od lijepih susreta, provedenih emotivnih momenata. Što je stariji čovjek, to mu sve više fali da upoznaje nove ljude, da pročita što više knjiga. Stalno se osjećam hendikepiranim jer mislim da nisam dovoljno pročitao knjiga. Imam želju da odem na pusti otok gdje će biti jedna biblioteka i gdje mogu sve knjige pročitati. Mogu biti duhovne knjige, ali i novele', ističe Čola.

Progovorio je i na temu fotografiranja s obitelji za naslovnice.

'Što znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo obiteljski na aerodromu da nas fotografiraju, ali da se namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija kćer kad vidi da se slikaju njezine vršnjakinje i izlaze u novine, kaže da njoj to nije važno. Ali, danas kada netko nešto lajka, e onda im je drago', ispričao je pjevač.

  • +3
Zdravko Čolić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL