trajalo je kratko

Zdravko Čolić ljubovao je sa Fridom iz grupe ABBA, a svoju romansu s njom je usporedio s instant juhom i vježbanjem u teretani

14.09.2021 u 13:38

Bionic
Reading

Jedan od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda slovi za miljenika žena, a njegovo srce već 20 godina pripada supruzi Aleksandri s kojom ima dvoije kćeri. Popularni Čola 1997. godine je šokirao javnost priznanjem da ga je zavela Frida Lyngstad iz švedske grupe ABBA, a ispričao je i detalje njihove veze

Legendarni Zdravko Čolić 1973. u Luksemburgu na Eurosongu je predstavljao Jugoslaviju s pjesmom 'Gori vatra'. Frida Lyngstad te je godine bila prateći vokal švedskom predstavniku (naredne godine je sa svojom grupom proslavila čuvenu eurovizijsku pobjedu). Zbog susreta s tada crnokosom Šveđankom, pjevač je skoro zakasnio na nastup.

'Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani', opisao je jednom prilikom Zdravko Čolić.

Čola je navodno u jednom intervju kasnije promijenio priču. 'Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvijek on iskoristi nju', izjavio je.

Podsjetimo, ABBA je nakon 40 godina snimila novi album, 'ABBA Voyage' koji izlazi 5 studenog ove godine.

  • +3
Abba Izvor: Profimedia / Autor: PA / PA Images / Profimedia