'TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ'

Zbog slavnog oskarovca osvojio je samo 1000 kuna: Biste li vi znali odgovor na ovo pitanje?

17.03.2022 u 22:47

Bionic
Reading

Na vrućem stolcu večerašnjeg izdanja popularnoga game-showa 'Tko želi biti Milijunaš' našao se student ekonomije Luka Sedlaček iz Velike Gorice napustivši ga s osvojenih tisuću kuna tako što je zaustavljen na 10. pitanju za prelazak drugog praga

Luka Sedlaček je s lakoćom stigao do osmog pitanja, na kojem nije znao članove kojeg je benda danas 31-godišnji Spencer Elden tužio zbog naslovnice albuma iz 1991.?: U2, Queen, Dire Straits ili Nirvana.

Rekao je da glazba nije njegovo područje, ali da ima osjećaj da je album, tj. naslovnicu negdje vidio. Budući da nije bio siguran odlučio se upitati znalce. Nakon što su se svi javili odabrao je Josipa koji je sa sigurnošću ustvrdio da se radi o Nirvani. Prihvativši njegov odgovor osvojio je 8000 kuna.

Za iznos od 32.000 kuna trebao je odgovoriti tko je nakon četiri neuspješne glumačke nominacije Oscara osvojio zahvaljujući ulozi u filmu 'Povratnik': Leonardo DiCaprio, Leonardo Dicaprio, Leonardo Di Caprio ili Leonardo di Caprio?

Ponudivši netočan odgovor Leonardo Di Caprio natjecanje je napustio s 1000 kuna. Odgovor A je bio točan odgovor Leonardo DiCaprio.