oni to ne rade

Zbog ovog se Eva Mendes nije pojavila na Oscarima sa suprugom Ryanom Goslingom

11.03.2024 u 20:59

Bionic
Reading

Brojni obožavatelji su se zapitali zašto je Ryan Gosling u nedjelju navečer na dodjeli Oscara u Los Angelesu prošetao crvenim tepihom bez svoje supruge Eve Mendes

Holivudska zvijezda, 43- Ryan Gosling, koji je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca za Barbie, pozirao je na crvenom tepihu sa svojom sestrom Mandi u Dolby Theatreu. Pratitelji Eve Mandes na Instagramu tada su bili iznenađeni kada su vidjeli da je 50-godišna glumica bila na dodjeli Oscara, ali je odlučila preskočiti crveni tepih i otići iza pozornice.

S bejzbolskom kapom i odjevena u traper suknju i traper košulju, Evin izgled bio je daleko od modnih haljina po narudžbi viđenih na događaju. Eva je ranije govorila o razlozima zašto ne ide na događaje na crvenom tepihu s Ryanom kada je objavila snimke iz Place Beyond The Pines iz 2011. godine. 'Magija je stvarna. Nismo se upoznali na setu. Čarolija je počela mnogo ranije, ali evo male čarolije snimljene kamerom,' napisala je tada.

'Eva, želim biti iskren s tobom, ali nadam se da će Barbie proći kroz sezonu dodjele nagrada samo da vidim tebe s Ryanom. Znam da sam sebičan i vjerojatno sanjar, ali nikada neću prestati sanjati o tome!!,' napisao je jedan obožavatelj, a Eva mu je odgovorila.

'Najbolji ste! Kakav cool komentar; Hvala vam. Ali mi te stvari ne radimo zajedno... Kao ove fotografije koje sam objavila ugodno mi je objaviti ih samo zato što su već vani,' napisala je.

'Oh, čekaj - za one koji me mogu uhvatiti u 'laži' - samo smo jednom bili zajedno na crvenom tepihu kada smo promovirali ovaj film,' dodala je.

  • +6
Dodjela Oscara Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Glumica je na Instagramu podijelila snimak na kojem se vidi kako pozira ispred Ryanove garderobe. Pogledajte ga ovdje.

'Uvijek uz svog muškarca', napisala je Eva, koja je u vezi s Goslingom otkad su se upoznali na snimanju njihova filma The Place Beyond the Pines 2012. godine. Ryan je kasnije izašao na pozornicu za epsku izvedbu 'I'm just Ken' noseći jarkoružičasto blještavo odijelo. Također je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca, ali je izgubio od Roberta Downeya Jr. (Oppenheimer.)

  • +3
Oscar, 2024. Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia