50. ROĐENDAN

Djevojčice su odrasle, a Eva Mendes spremna je vratiti se u Hollywood na velika vrata

06.03.2024 u 13:13

Bionic
Reading

Nakon što je planula ljubav s Ryanom Goslingom, s kojim je potom dobila i dvije kćeri, Eva Mendes na deset se godina povukla iz filmskog svijeta kako bi se posvetila obitelji i odgoju kćeri. Sada je proslavila 50. rođendan, povodom kojeg je najavila i svoj povratak na film, no isključivo u ulogama koje nemaju nasilja ili scena seksa

Iako joj nitko ne bi dao te godine, u utorak 5. ožujka lijepa Eva Mendes proslavila je svoj okrugli, 50. rođendan, a najljepši poklon zasigurno joj je priuštio njezin sedam godina mlađi suprug, glumac Ryan Gosling s kojim ima dvije kćeri - devetogodišnju Esmeraldu Amadu i dvije godine mlađu Amadu Lee.

Upravo zbog njih se Eva Mendes prije gotovo deset godina povukla iz filmskog svijeta, odlučivši na prvo mjesto staviti svoju obitelj i kćeri, a ne posao. Posljednjih dana Eva je okupirana novom dječjom slikovnicom na engleskom i španjolskom, koju priprema, a koja će se zvati 'Desi, Mami & the Never-Ending Worries', a koja bi svjetlo dana trebala ugledati svjetlo dana u rujnu.

Kako je i sama rekla, slikovnica je nešto što radi iz ljubavi, a za istu su je nadahnule njezine djevojčice. Osim slikovnicom, Eva Mendes okupirana je i brendom Skura Style, za koji je 2022. postala suvlasnica i ambasadorica.

Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A kada je riječ o povratku u Hollywood, čini se da bi to moglo biti uskoro, što je nekim svojim izjavama dala naslutiti i sama Eva, koja je posljednji film 'Izgubljena rijeka', koji je režirao Ryan Gosling, snimila 2014. godine.

Prije toga snimila je 'Dan obuke' s Denzelom Washingtonom, 'Prebrzi i prežestoki' s Paulom Walkerom, 'Hitch' s Willom Smithom, kao i 'Ghost Rider' s Nicolacom Cageom.

U listopadu 2022. putem društvenih mreža je objasnila kako 'nikada nije prestala glumiti', no želja joj je bila da svo svoje vrijeme provodi kod kuće s bebama, a zahvaljujući nekim drugim poslovnim pothvatima to je mogla i ostvariti.

Što se tiče novih filmskih ponuda, sada kada su djevojčice veće i ona će sama više razmišljati o tome da pokoju i prihvati, no uvjeti su jasni - u obzir dolaze samo filmovi koji ne uključuju nasilje, ali ni scene seksa.