film 'horizon'

Zbog ovog je projekta Kevin Costner sve stavio na kocku, a to ga je na kraju koštalo i braka

23.05.2023 u 06:16

Bionic
Reading

Iako se činilo da mu se život raspada, Kevin Costner utjehu je pronašao u poslu, točnije u filmu 'Horizon'. U novi projekt uložio je i vrijeme i novac, a sada mu je u cilju što bolje promovirati svoj novi poslovni pothvat

Holivudska zvijezda Kevin Costner odlučio je sve staviti na kocku, čak i svoj ugled, te uložiti velik dio bogatstva u filmski projekt u koji maksimalno vjeruje. Dok serija 'Yellowstone' pati zbog loših odnosa ove glumačke zvijezde s ostatkom tima te bilježe probijanje svih rokova, Costner se okrenuo novim pothvatima, a riječ je o filmu 'Horizon'.

Costner je uložio veliko bogatstvo, ali i budućnost

'Stavio sam pod hipoteku 10 hektara zemlje u Santa Barbari, gdje sam namjeravao sagraditi svoju zadnju kuću. Ali učinio sam to bez razmišljanja. To je mog računovođu bacilo u užasnu konjunkturu, ali to je moj život i ja vjerujem u ovu ideju i priču', rekao je glumac, otkrivši koliko je ovim projektom stavio na kocku.

Glumac je otkrio da se radi o projektu koji će se sastojati od više filmova, točnije četiri. Prvi od četiri filma smješten je u vrijeme prije i poslije Američkog građanskog rata, a snima se u saveznoj državi Utah, gdje je stanovništvo objeručke prihvatilo slijevanje novca u lokalno gospodarstvo.

Costner je u intervjuu za Deadline otkrio da želi stvoriti film čiji će se citati prepričavati dug niz godina, a u njegov uspjeh spreman je ulagati do kraja života.

'Stavljam na kocku ljubav prema priči. Kockam se s ljudima, na neki način. Ne mogu ih natjerati da idu u kazalište, ali ako dođu, pokušat ću se pobrinuti za njih najbolje što mogu. Na to računam, kao onaj tip uz logorsku vatru', rekao je glumac.

Za ovaj se projekt udružio s Warner Brosom i New Lineom, a nada se da će film biti gotov do jeseni kako bi ga mogao predstaviti na festivalu u Veneciji.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju