OPORAVAK TRAJE

Zbog komplikacija sa zdravljem Bruce Springsteen odgodio sve koncerte do kraja godine

27.09.2023 u 22:55

Bionic
Reading

Zbog čira na želucu i teškog oporavka od istoga, Bruce Springsteen bio je prisiljen nakon otkazivanja tek nekoliko koncerata u rujnu, otkazati ipak sve koncerte do kraja godine, a koje održava u sklopu svoje posljednje turneje

Oporavak 74-godišnjeg Brucea Springsteena od komplikacija koje mu je napravio čir na želucu još uvijek traje, no on je zbog svega bio prisiljen otkazati sve koncerte za 2023. godinu. Obožavatelji s kupljenim ulaznicama ne moraju brinuti budući da će se svi otkazani koncerti održati u idućoj godini.

'Bruce Springsteen se polako oporavlja od čira na želucu, a njegov će oporavak, pod nadzorom liječnika, potrajati do kraja ove godine. Imajući to na umu, ali i zbog opreza, svi preostali datumi turneje Brucea Springsteena i The E Street Banda za 2023. godinu bit će odgođeni za 2024. Svi će se koncerti održati na zakazanim mjestima, a u trenutku kada se objave novi datumi, oni koji su već kupili karte imat će 30 dana za zatražiti povrat novca. Sve ulaznice za odgođene koncerte vrijedit će za novonajavljene termine', stoji na službenim stranicama Brucea Springsteena.

Inače, glazbenik je prošlog mjeseca započeo sa svojom turnejom po Sjevernoj Americi, a ista je trebala potrajati do sredine prosinca.

JEDAN JE THE BOSS

Žare i pale, a 70 im je godina: Spektakl za pamćenje Brucea Springsteena i E Street Banda

Pogledaj galeriju

Springsteen, rodom iz New Jerseyja koji je stekao nadimak 'The Boss' u ranim godinama svoje karijere u 1970-ima, uvršten je u Rock and Roll Kuću slavnih 1999., a 2022. objavio je svoj 21. studijski album 'Only the Strong Survive', zbirku obrada klasika R&B i soul glazbe.