MIŠO KOVAČ

'Moja pjesma na Marsu bit će najveća stvar za Hrvatsku'

20.02.2017 u 11:34

Bionic
Reading

Što god da kaže i gdje god da se pojavi pjevačka legenda Mišo Kovač, uvijek izazove veliku pažnju. Ovoga puta 75-godišnji Šibenčanin pričao je o svojim obožavateljima, planovima i 'nastupu' na Marsu

'Moji fanovi tražili su da se pjesma 'Poljubi zemlju' zavrti na Marsu. Dogodi li se to, bit će to najveća stvar za mene i za Hrvatsku, izjavio je Mišo Kovač za 24sata koji su prije tri godine poslali NASA-i glazbeni prijedlog čitatelja i dobili odgovor da će pjesmu svakako pustiti. Iz NASA-e poručuju da je Mišina pjesma u selekciju pjesama ušla zbog svog emotivnog izričaja.

Do sad su na Marsu emitirane pjesme kultnih izvođača poput Queena, Beach Boysa, Stinga, Rolling Stonesa i drugih velikana svjetske glazbe.

'Velika je stvar da mladi ljudi skandiraju moje ime i znaju tekstove svih mojih pjesama. Jako puno je i to da pjevač dopre do te osobe, da on pjeva s tobom i kupi ploču i ulaznicu za koncert', rekao je legendarni pjevač za 24sata. Najavio je i da uskoro ulazi u studio gdje će s kćeri Ivanom snimati nove pjesme.

Autor: Youtube