GINA GERSHON

Zavodila je Toma Cruisea, glumila sa Šerbedžijom, a zahvaljujući izgledu i danas slovi za jednu od najseksipilnijih glumica

03.08.2019 u 16:06

Bionic
Reading

Ginu Gershon mnogi su zapamtili po filmu 'Cocktail' iz 1988., u kojem je u ulozi Coral zavodila Toma Cruisea, te filmskom hitu 'Showgirls', u kojem je glumila zvijezdu najseksi showa u Las Vegasu. U međuvremenu je napisala dvije knjige, pjevala s članovima Guns'N'Rosesa, a kad se 57-godišnja glumica prije nekoliko mjeseci pojavila na premijeri HBO-ove serije 'Male laži', sve oči bile su uprte u njezinu fantastičnu liniju te lijepo lice

Slavna američka glumica Gina Gershon zapamćena je po nastupima u nekoliko brodvejskih predstava, ulogama u filmovima 'Cocktail', 'Face/Off', 'Legalese', 'Demonlover', 'The Insider', 'P. S. I Love You', 'Killer Joe', 'Minarets in New York' i 'House of Versace'. U filmu 'Bound' igrala je lezbijku, a u filmovima 'Prey for Rock & Roll' te u filmu koji ju je proslavio, 'Showgirls', biseksualku. Te su joj uloge, izjavila je glumica, bile najkompleksnije.

Izvor: Društvene mreže

Gina Gershon rođena je 1962. godine u Los Angelesu. Ima starijeg brata Dana i stariju sestru Tracy. U dobi od sedam godina glumila je u školskoj produkciji 'Bye Bye Birdie'. Zbog glumačkih ambicija roditelji su joj se preselili na Beverly Hills kako bi mogla pohađati Beverly Hills High, a ondje je glumila u studentskoj produkciji 'The Music Man' (1962). Diplomirala je dramu i psihologiju na Tisch School of the Arts.

Na filmu je debitirala 1981. u 'Beatlemaniji'. Igrala je Nancy Sinatru, Frankovu prvu ženu, u televizijskoj miniseriji 'Sinatra' (1992). Među ostalim je igrala s Radom Šerbedžijom u filmu 'Prague Duet'.

'Imala sam sreću igrati mnoge raznolike uloge na filmu, televiziji i pozornici. Nisu mi se uvijek sviđali moji menadžeri i agenti, ali uvijek radila ono što sam željela', izjavila je Gershon.

No nije uspješna samo u glumačkim vodama. Godine 2008. objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom 'Camp Creepy Time: The Adventures of Einstein P. Fleet', priču o dječaku koji otkriva vanzemaljce u ljetnom kampu, a koju je napisala sa svojim bratom Dannom Gershonom. U drugoj knjizi, 'In Search of Cleo: How I Find My Pussy and Lost My Mind', opisala je istinitu priču o lovu na svoju mačku. U njoj je pokazala i talent za crtanje.

Njezina velika ljubav je pjevanje. Objavila je i album s devet pjesama 'In Search Of Cleo', a s Lindom Perry (frontmenicom benda 4 None Blondes) pisala je pjesme za film 'Prey for Rock & Roll' (2003). Iste godine je s članovima Guns'N'Rosesa - Slashom, Duffom McKaganom i Mattom Sorumom - nastupila na festivalu Sundance (21. siječnja 2003.).

Izvor: Društvene mreže

Kad je riječ o njezinom ljubavnom životu, do sada se još nije udavala. Pisalo se da je bila u vezi s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom 2008. godine, no ona je negirala vezu. 'Tri puta sam ga srela na nekim događanjima. Šuškanja da smo skupa jako su me uznemirila', izjavila je Gershon.

Godine 1999. izlazila je s Davidom E. Kelleyjem, a pisalo se da je bila povezana i s Ralphom Fiennesom 2005. godine. Bila je i u vezi s Johnom Cusackom 1992. te Owenom Wilsonom od 2000. do 2002. godine. Također je imala afere s Beckom, Tedom Demmeom i Seanom McPhersonom. U intervjuu danom Larryju Kingu 2014. godine, izjavila je da je u vezi s poduzetnikom Robertom Bobbyjem Dekeyserom, no u siječnju 2018. potvrdila je da više nisu skupa.

  • +6
Gina Gershon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je radila estetske korekcije na nosu, usnama te blefaroplastiku, jedna je od najseksipilnijih američkih glumica. Zbog zategnutog i blistavog tena te savršene figure i atraktivnosti pojavila se i u videospotu Lennyja Kravitza za pjesmu 'Again'. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama.

Prije nekoliko mjeseci Gina je zabljesnula na premijeri serije 'Male laži', očaravši sve svojom mladolikom pojavom.

ZVIJEZDE VEČERI

Slavne glumice blistale na premijeri nove sezone hit serije 'Male laži'

Pogledaj galeriju