zadovoljna trogiranka

Pokazuje kako ga je uredila: Anita Dujić uživa u svom novom, prekrasno uređenom životnom prostoru

25.01.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, danas uspješna dekoraterka seta i dizajnerica vlastitog brenda nakita pratiteljima na Instagramu je pokazivala kako teče uređenje njezinog novog doma u kojeg je uselila krajem godine. Sada polako 'kapaju' i fotografije finalnog rezultata

Anita Broadfoot nekada Dujić početkom prosinca na Instagramu je obznanila da kraj godine znači novi početak za njezinu malu obitelj. Otkrila je kako su već nekoliko tjedana u novom domu, da se 'kockice slažu, svi su na okupu, a srce na mjestu'.

Ranije je izjavila da najčešće ima viziju i zna točno što želi, a to su uglavnom 'pročišćeni vizuali, minimalizam i svijetle nijanse'.

To se najbolje vidi po fotografijama koje je objavila. Prije nekoliko dana pokazala je omiljeni kutak svog supruga Duncana Broadfooda na kojoj se vidi niska komoda (metalne noge je donijela iz Engleske, dizajn i mjere sama nacrtala, a izradio ju je njezin prijatelj stolar) s posloženim gramofonskim pločama. Na zid je postavila te bijele police s knjigama i figuricama, podna svjetiljka industrijskog dizajna.

Prije toga je pokazala i dugi, poprilično svjetli hodnik koji vodi prema dnevnom boravku u kojem dominira bijela boja, u bijelim okvirima uokvirene fotografije i duga bijela komoda. Kraje studenog je pak pozirala u fotelji (kakvu je, prizanla je, dugo tražila) a koju je nabavila u istarskoj trgovini namještaja.

Uspješna Trogiranka smatra da 'nema ništa ljepše nego kad se na pažljivi način udahne život nečem što sa sobom nosi razne priče'. Inače, krajem prosinca je sa svojim suprugom Duncanom Broadfootom, inače škotskim menadžerom lokacija, proslavila prvu godišnjicu braka. Upoznali su se na snimanju mjuzikla 'Mamma Mia 2' na Visu, a kao kruna ljubavi stigla im je kćer Lily.

  • +2
Anita Dujić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX